Updaterat

   Min hemsida har blivit updaterad nu med nya bilder och Marica har gjort en banner till mig nu. Ni får jättegärna länka till min hemsida, så kan jag länka till er sen :)
Såhär ser min banner ut:
http://www.sunseas.se/Fuji%20index.htm

   Min dag idag har varit bra, jag har ätit nästan all min mat idag. Lämnade några kulor kvar, så att Gizmo kan få smaka lite också. Visst är jag snäll? 
   När lill-matte Marica kom hem så blev jag SÅ glad för matte Åsa hade lämnat mig helt själv hemma med Gizmo när hon körde till jobbet... Jag grät jättemycket och jättehögt när hon gick men inte stannade hon och väntade tills Marica kom hem. Så taskigt.... De säger att jag måste lära mig att vara själv hemma men usch vad det är jobbigt! (Man behöver ju inte berätta att det bara var drygt 30 minuter som vi ver ensamma innan Marica kom, för ni tycker säkert inte att det är länge. Men om man är hund så känns det som hur länge som helst! Särskilt valpar... Det visste ni väl? Eller det är kanske bara jag?)
   När Marica väl kom hem och jag hade pussat henne klart i hela ansiktet så fick jag komma ut och kissa i trädgården. Sen skulle hon på toaletten, när hon satt där så skällde jag på henne men hon förstod inte vad jag ville. Hon trodde bara att jag sökte uppmärksamhet. MEN jag var så duktig att jag skulle säga till att jag behövde ut och bajsa. Men det förstod hon inte så jag fick lägga det inne istället... När hon sen såg det så kände hon sig jättedum och sa förlåt till mig. Bra det, man ska kunna inse sina fel! Så nu vet de vad de vill till nästa gång jag säger till.

   Har jag något annat att berätta kanske? Hmm... Ja, Marica vill tvunget att jag ska lägga upp denna bilden på mig när jag sover i hennes säng...

Hur skönt som helst!

Jag fick träffa en mini hund i fredags, förstår inte riktigt vad det är för något än men vi har en massa av dem i hallen och de låter konstigt när jag luktar på dem!


Det var allt för denna gången!

hörs
/ Fuji

Kväll

   Nu är min dag slut. Dags att sova säger de.
   Visst är det konstigt att man blir extra sömnig och trött när det blir mörkt ute?

   Idag har jag varit duktig och ätit upp all min mat 3 av mina 4 mål mat. Det börjar arta sig med ätandet säger min familj. Det låter som om det ska vara något bra. Hoppa det är det :)
Jag har fått träffa en ny människa idag, en kompis till Marica som heter Linda. Hon var jätterolig att leka med, jag bet henne i fingrarna och slickade henne en massa i ansiktet. Sen bet jag i hennes tröja med. Man måste ju visa vad man är för en direkt! Även hon tyckte att jag var jättesöt. Hon åkte hem för en liten stund sen, tror att hon blev lite rädd för mig... Men hon var rolig och ganska snäll så hoppas hon kommer och hälsar på mig fler gånger :)

  Vad som händer imorgon vet jag inte riktigt något om än, det får vi allt se. Lite bus kanske? Bita och försöka få igång storebror Gizmo till att leka med mig? Sova? Äta?

Vi hörs imorgon!

Sov gott, för det ska jag allt göra :)
Fuji

Ps. Jag tycker allt att ni som varit här och tittat ska lämna ett avtryck i min tassgästbok på min hemsida. Hade varit kul att se hur många och vem som är inne och läser om mina påhitt.

Ny dag

   Nu är jag vaken igen efter en lång nats sömn. Matte tycker att jag är duktig som sover hela natten utan att vakna. Men det är klart att man inte vill vakna mitt i natten och gå ut och kissa när det är helt mörkt! Det vet vem som helst, SÅ smart är jag faktiskt..

   7 väckte jag lill-matte Marica, jag har en bra metod för att få henne att vakna. Idag satt jag bakom hennes kudde och flåsade henne i ansiktet. Det tog inte lång tid innan hon vaknade. Den taktiken rekomenderar jag! När vi hade varit ute och kissat så fick jag mat men jag var inte så hungrig idag och åt bara lite grann. Alla är ju inte pigga på att äta direkt på morgonen faktiskt...
   När jag hade ätit klart så gick jag in och väckte matte Åsa och fick komma upp i sängen och gosa lite. Sen väckte jag Gizmo genom att hoppa upp på hans mage och slicka honom i ansiktet. Fast han har inte riktigt förstått att jag bara vill mysa lite och vara nära för han bara morrar på mig när jag gör det. Efter det var det husses tur att bli väckt.

   Sen var det full rulle igen, ungefär så ser mina morgonar ut nuförtiden. Jag väcker marica, hon tar ut mig och sen är det matdags och efter det är det lite bus. Oftast så somnar jag efter buset.

   *Gäsp* Nu är det nog dags att slumra lite...
Vi hörs // Fuji


NU är hemsidan klar !

Marica hälsar och säger att hon nu är klar med min hemsida. Så titta gärna in och lämna ett avtryck i min tassgästbok. Är man en cocker har man previlegiet att ha en sådan nämligen. Särskilt om man är så söt som jag :) Hon säger också att jag har fått länkar här till höger ----> klickar ni på den som heter Kennel milovi kommer ni in på den kenelns hemsida som jag kommer ifrån. Däe kan ni bland annat se bilder på mig när jag var nyfödd. Sovdags kanske? //Fuji p.s. här har ni länken till hemsidan http://www.sunseas.se/Fuji%20index.htm

Välkommen

   Då är jag ännu ett steg närmare en hemsida och blogg.
Marica håller på att fixa med detta till mig så att alla kan följa mina framsteg som valp och så småningom även som vuxen. 

   Meningen är att även resten av min familj ska kunna skriva här till mig när det händer något. Så kika in här då och då så kan ni hålla koll på vad jag hittar på för bus :)

// Fuji
Ses snart igen

RSS 2.0