Loffe har fått huvudet trimmat!

   Kan ni tänka er! Jag ser mer vuxen ut nu. Marica trimmade bort all lång päls ifrån mitt huvud igår.
Såhär såg jag ut innan:


Och efteråt




Stor skillnad va?

// Loffe

SNÖN HAR KOMMIT!

ÄNTLIGEN det blev som jag trodde, snön öser ner här och det är hur kul som helst! Var ute med Marica en runda innan och busade. Hoppas snön får vara kvar riktigt länge!

   Marica och Gizmo var också ute och gick och hon hittade ett mkt bra knep för att inte få snö i ögonen!
Se själv.


// Fuji

Mys på kvällarna

   När det nalkas kväll här i huset så brukar vi gå och lägga oss på Maricas rum, eller så ligger vi hos familjen i soffan. Här är lite bilder på hur det kan se ut:







Nu ska vi sova vidara
// Loffe

Bus i saxtorp!

   Jag och Marica kom hem för en liten stund sen och har varit i saxtorp med Rufus, Lia och Hanna och sprungit och busat. Det var mest, jag, Rufus och Lia som sprang faktiskt. Och jag var den som busade mest, Lia och Rufus vaktade och kollade alla kaninhål istället för att busa med mig.
   Marica tyckte att jag var jätteduktig och det funkade jättebra tillsammans med Rufus och Lia så det kommer vi göra fler gånger.

   Hanna berättade att det ska komma snö idag! Vem tror ni är lyckligare än mig? Snö är det roligaste som finns enligt mig faktiskt! Hoppas hoppas!

Nu ska jag vila vidare för att gå så länge och busa så länge gör en rätt så trött.

// Fuji

Dagen

   Hej igen, vi har haft efter-jul-långledigt som jag kallar det. Har legat lite på latsidan med att updatera vill säga. Men nu ska det bli ändring på det och vi ska skriva så tandgentbordet glöder.

   I helgen var vi med på marsvinsutställning och fick som vanilgt träffa en massa marsvin och en massa folk. Det var kul som alltid och vi träffade en ny kompis. Pricken hette han och är en Chinese Powder Puff. Vid 13-tiden åkte vi hem med Per för Åsa och Marica tyckte inte att vi orkade mer och var trötta. Men klart vi hade orkar några timmar till. Vi sov ju mest i kafeterian hos Åsa.

   Idag har vi varit ute och sprungit i trädgården med Gizmo och han tycker det är lika roligt som vi tycker.

På torsdag ska vi på slyngelträff på Svalövs brukshundklubb igen och det ser vi fram emot!

Hörs
Fuji & Loffe


Updatering

   Ja nu har det varit både Jul och Nyår och vi har fått vara med och fira både och.
Julafton var vi i Rävetofta, utanför Svalöv hos Sussi och Hasse. Där träffade vi Golden/Labbe-blandningen Dolly och Rottweiler-valpen Nicky. Det var jättekul, men vi fick inga julklappar - vilket var lite taskigt faktiskt.
   Sen var vi hos Farmor och Farfar i Åstorp och firade jul med dem.

   På nyårsafton var vi hemma med Åsa och Per. Det blixtrade lite på himlen och det lät lite högt men det var inget som störde oss. Vi låg och sov i soffan lika gott ändå.

   Sen har vi varit hos Mats och Anki i Häljarp och där lekte min familj Julklappsleken. De verkade ha roligt men vi höll full koll på deras katt Lukas. Han brydde sig inte så mycket om oss och tyckte nog mest att vi var jobbiga som ville leka med honom.

Marica ska leta upp bilder på oss så ni kan få se.

Vi hörs
/ Fuji & Loffe

RSS 2.0