Konstig helg

Denna helgen har varit lite konstig...
Malin och Dennis har passat oss hela helgen. Åsa, Marica och Per har åkte till Karlstad tidigt på fredagmorgon för att Marica skulle flytta dit för att studera. Hon börjar miljövetenskapsprogrammet imorgon på universitetet där.

Hur klarade vi helgen då? Förutom att Loffe tuggade sönder Malins plånbok och Fuji grävde ett hål i trädgården klarade vi det mycket bra :)

Eventuellt den 16 september kommer Marica hem och hälsar på oss :)
Under tiden som ni väntar på att vi ska komma hem så kan ni följa henne i hennes blogg. Skriv gärna och kommentera det som hon har skrivit så hon vet vem som varit inne och tittat.
www.maricabengtssons.blogg.se

//Fuji

Kurstillfälle 3

Då har vi varit på det tredje kurstillfället i Allmänlydnad som jag och Fuji går.
Jag tycker att det är rätt kul att gå kurs. Jag får en massa uppmärksamhet och köttbullar hela tiden :) Himmelriket alltså! Vi lär oss en massa saker och träffar andra hundar, det är också kul och mycket nyttigt för mig (Säger Åsa).

Idag fick vi prova på uppletande av saker i en ruta och sen fick vi hitta och markera en leksak när vi gick längs ett staket. Vilket jag klarade galant såklart :)
Det blåste väldigt mycket idag i Svalöv under kursen och öronen fladdrade väldigt mycket i vinden men bättre med blåst än regn. Förra gången var vi våta så det droppade överallt men som tur var så hade vi fått vars ett BackonTrack-täcke så vi torkade ganska snabbt igen :)



//Loffe

Loffe 1 år!

STORT grattis till vår fina lilla Loffe som idag fyller 1 år!
Tänk att han har blivit så stor redan! Tycker inte att det var så längesen vi hämtade hem honom.
Fuji blir 14 mån idag och han har också blivit stor :)


Loffe 5 veckor


Loffe 10 veckor och Fuji 14 veckor

//Marica

Bloggpaus...

   De stora bloggarna kallar det så iallafall när det är längesen de skrev något i sin blogg. När de har haft mycket att göra. Men så är det nog inte i detta fallet... Har helt enkelt inte tagit tag i att skriva här. Men det blir kanske ändring på det om Åsa kan lära sig att använda sig av bloggen. Ska försöka lära henne det så det inte blir allt för stilla när jag inte är hemma.

   Vad har hänt sen sist nu då? Vi har varit på utställning i Tollarp och i Bjuv. I Tollarp fick Fuji bra kritik och blev placeradsom nummer 3 i en klass på 5st. Domaren verkade gilla honom och gillade hans lite annorlunda Sobel-färg.
Sen var vi i Bjuv på Cocker sydvästs årliga utställning i Bjuv. Då blev Fuji 2 av 2 i sin klass och fick inget HP... Kritiken ifrån båda utställningarna och bilder därifrån finns på hemsidan.

   Fuji och Loffe funkar bra ihop igen efter Loffes kastrering för 3 månader sen. Helt otroligt, vi trodde aldrig att det skulle gå efter att de varit sådana ovänner :( Men Loffe har troligen varit väldigt hög på testosteron eftersom hans ena kula låg i buken. Men nu är det bra iallafall och precis som innan de började bråka. Fuji tar mer och mer ledarrollen och det gör han hur bra som helst! Vi har fortfarande koll på dem när de är ihop och vi kan mer och mer lita på att de inte ska bråka. De springer lösa tillsammans när vi är ute och går och jagar varandra och busar som superkompisar :) Precis som det var meningen från början.

   Förra veckan var Anna och Chiro här och hälsade på. Marica och Fuji var i Saxtorp med dem och de sprang och busade där och hade jättekul! Fuji är så glad för Chiro pch blir helt tokig när man säger hans namn :) Kul att man kan ha en så rolig hundkompis. Loffe verkade intresserad av att vara med och busa men vi vågade inte riskera något eftersom han är mer reserverad och osäker mot andra hundar. De hälsadepå varandra genom kompostnätet i köket flera gånger och svansarna viftade av nyfikenhet så egentligen hade det nog inte varit några problem men det är dumt att chansa.

  Hmm... ngt annat nytt? Jo, vi har börjat Allmänlydnads kurs med båda hundarna och är inne på tredje kurstillfället på onsdag. Jätteroligt är det och mkt bra instruktörer som leder det hela :) Marica är bara med 3 gånger eftersom hon ska flytta till Karlstad för att plugga. Pappa Per kommer att gå med Fuji och Åsa med Loffe. Även Pia med Z går den kursen.

Kolla in hemsidan för nya bilder och lämna ett avtryck i gästboken är ni snälla :)
// Marica

RSS 2.0