SNÖ SNÖ SNÖ!!!

Varför är det inte vinter jämt undrar jag?
Snö är ju det bästa som finns!
Vi var ute och gick i snön för en stund sen och då skuttade jag och hoppade i snön och Loffe var inte långt efter. Riktigt roligt är det.
Men dock är det inte kul när man kommer in sen. Nedan ser ni varför...


Marica sa att jag ska ha en overall på mig nästa gång vi går ut i snön... Hmm undrar vad det är för något.
Lovar att lägga upp en bild på det när det händer.

Nu ska jag vila.
Hörs
Fuji

Gran och granpynt!

   Idag tog Åsa in en gran i huset.
Nu undrar ni såklart varför man tar in en gran på vintern?
JO! Man ska klä den i kulor och glitter. Som jag såklart var tvungen att gå fram och smaka på och sen kunde jag inte låta bli att kolla ifall hon hade satt fast det ordentligt i granen. Så egentligen gjorde jag henne en tjänst! Men då blev hon arg och sprang efter mig med glittret i munnen och satte tillbaka det i granen.
Då tänkte jag, hmm undrar om hon har lärt sig sin läxa och satt fast glittret bättre denna gången. Men nej, jag måste göra er besvikna, en denna gång kunde jag hur lätt som helst dra ner glittret.
MEN lärde hon sig något av det? NEJ! Ännu en gång efter det kunde jag dra ner glittret. Så nu har jag gett upp... Hon får skylla sig själv om det trillar ner!

Annars har jag och Fuji varit ute och lekt i snön och som vanligt springer han runt som en galning, och jag hinner inte med honom eftersom han är äldre och större än mig! Men du ska se om någon månad Fuji när jag blivit större! DÅ springer jag ifatt och förbi dig!

/Loffe


SNÖ?

   Precis det undrade jag när Marica berättade att det kommit snö...
Men, vad är då snö? Jo, det är vitt och kommer uppifrån. Sen när det landar på marken blir det som ett vitt täcke på marken och är väldigt roligt att busa i.
   Jag och Marica var ute och gick innan i snön och då sprang jag runt Marica kastade bollar med snö som jag jagade. Ska bli roligt att få ta med Loffe ut också och visa honom hur kul det är i snön.

   Hörs
/Fuji

God Jul

  
GOD JUL
Önskar cockergänget i Asmundtorp :)


Bilder ifrån den senaste tiden

Marica har varit liiite flitig med kameran!
Här kommer några bilder.



Marica fick för sig att vi behövde bada... Det var verkligen inte kul kan jag säga. Och inte nog med det så blev vi fönade efteråt!

I Lördags var vi i Saxtorp och gick runt sjöarna där och jag och Loffe busade på såklart.







Fler bilder kommer att hamna på hemsidan, Marica får förhoppningsvis tillbaka sin datorsladd imorgon eller på torsdag! Så då ska det hända lite där har hon lovat :)

Nu ska jag och Loffe sova.
Hörs
Fuji

Nästa hundkurs!

Vi fick idag reda på att i februari ska jag och Loffe börja en "Trix och Trams"-kurs ! Äntligen! Ska bli jättekul att få komma till hundklubben igen och träna lite. Vi ska gå kurs för samma instruktörer som valpkursen. Marica ska gå med mig och Åsa med Loffe. (Jag och Marica har lite försprång med att jag redan kan lite trix)

   Jag har tappat fler tänder och har bara 2 stycken till kvar att tappa. Skönt för det är så krångligt att äta när valptänderna hänger på sned... Men det är snart över som tur är!

   Nu ska vi sova
Godnatt
/Fuji


RSS 2.0