Utställning i Hässleholm

   Igår var jag, Marica, Åsa, Pia och Fia i Hässleholm på hundutställning, för de ställer ju ut sina marsvin också-så det inte blir något missförstånd. Vi gick upp 5.00! Att man kan väcka en så tidigit begriper jag inte, bara för att man ska iväg. Vi åkte hemifrån vid 6.30 och då hämtade vi först upp Pia och Fia i munkebäck. Vi var framme i Hässleholm runt 7.40 då tittade veterinären på mig och jag fick komma in. Sedan satte vi upp min bur och då var det dags att vänta på min tur att bli bedömd i ringen. Runt 10.20 blev jag bedömd och det var superkul! Domaren var hur snäll som helst och hon blev glad när jag viftade på hela kroppen och pussade hennen när hon sklle hälsa och känna på mig uppe på bordet. Marica sa att jag visade mig jättebra i ringen så jag var helnöjd efteråt. Tyvärr så blev vi placerade 5 av 5, men jag fick bra kritik och jag växer ju fortfarande. Dessutom så är jag dålig på att äta min mat så därför var jag lite mindre än de andra. 

   På vägen hem sedan så stannade vi i Höör och var på Teba, en stor djuraffär, där de köpte färskfoder till mig så att jag kan gå upp lite i vikt till malmöutställningen om 3 veckor. Det smakade faktiskt bra och jag tror nog att jag kan stå ut med att äta det.

   När vi kom hem så blev Loffe och Gizmo jätteglada över att se mig och när vi hälsat klart så somnade jag nästan direkt och sov gott några timmar. Har sovit väldigt gott i natt också.

   Idag ska vi vila lite men Marica planerar en runda med mig och sen ska vi träna på det som vi fick i läxa av Carina när hon var här, eftersom vi missade första gången på trix & tramskursen.

Bilder finns på hemsidan och det är tänkt att det ska komma en youtube-klipp ifrån när jag visas i ringen också. Men vi har inte fått det till att funka, så vi jobbar på det!

Hörs
//Fuji

Utställningsträning i Malmö med Sydskånskakennelklubben

   Idag har vi varit i malmö och tränat på att visa upp oss i utställningsringen eftersom att min familj tycker att jag är så vacker så de ska ställa ut mig på hundutställningar. (Om ni inte redan visste att jag är vackrast)
   Inte nog med det, vi pratade med en cockeruppfödare (Maria ifrån Löddeköpinge) som tittade på hur jag hade blivit trimmad och klippt och hon tyckte att jag skulle fixas en massa till...
Så när vi kom hem så höll Marica på i 3 timmar med min päls! PHU säger jag bara..... Men nu är jag nog färdig till slut, Marica har lovat att lägga upp bilder på det färdiga resultatet här och på hemsidan. Hoppas nu att domaren tycker att jag är vackrast och inte att marica varit för märkvärdig med allt putsande på mig. För då vet vi vem som vi ska skylla på , eller hur!?

   Åsa ville tvunget att jag skulle skriva att Beda, ett av de där små djuren som bor i vår hall, har fått ungar. Jag har inte fått se dem än så jag vet inte riktigt vad hon menar med det. Men jag får väl se vad det handlar om så småningom antar jag.

   Vill även skänka en tanke till vår granne Östen som hastigt gick bort nu ikväll. 86 år gammal farbror som körde bil in i det sista och gjorde det väldigt bra faktiskt, alltid med kostym och glad. Vila i frid..

// Fuji

Kalas!

   Idag har vi haft kalas för Malin som fyllde 19 år i måndags. Vi var 26 stycken i vårt hus och det var ganska trångt och jobbigt med så mkt folk men kul. Malin fick många fina presenter och är väldigt nöjd.
   Nackdelen är att vi blir väldigt trötta men kommer nog sova väldigt gott inatt. Många att hålla koll på hela tiden så det tar på en.

Nu ska vi vila vidare
// Loffe

Kursstart + snö?

   Ja idag skulle vi börjat trix oxh trams kurs i Svalöv men det blev inte så på grund av all snö som kommer i från himlen nu...  Så vi trodde att det skulle bli en lugn kväll, kunde vi ju drömma om!
   Marica och Åsa satte igång och plockade fram klicker och lock, apport och en leksak i snöre till oss att jobba med. Så bara för att man inte kan ta sig till kursen så betyder inte det att man slipper träningen. Så vi är ganska trötta nu.

Här kommer lite reklam för att Marica syr hundtäcken!
Detta täcket är hennes senaste påhitt:



(Om ni undrar vad det ska föreställa på min rumpa på denna bilden så är det en profil på en cocker spaniel som Marica sytt på. Som om jag inte skulle veta vad jag är för ras...)

Nu ska vi vila vidare
// Fuji & Loffe

Mat?

   Det här med mat....
Ja, vad ska jag säga.... Jag tröttnar fort på en sort och det är bara gott några gånger..
Min familj säger att det är konstigt för att en cocker spaniel ska vara väldigt matglad. Men jag är nog ingen vanlig cocker spaniel tror jag. Inte Loffe heller för den delen för han äter lika dåligt. Ibland äter vi bra och ibland ingenting alls. De köper burkmat till oss och blandar i maten men vi vill ändå inte äta det. Så de blir lite sura på oss.
// Fuji

Jag vill flika in en grej också så att vi får klarhet i vem det är som tuggar på tidningar, kläder och sjalar här i huset!
Det är verkligen inte jag!
Idag när Per satt i fåtöljen och vilade så hade han lagt sin tidning på bordet brevid och då så bara trillade den ner och landade i min mun och sen skulle jag ge den till Per men han såg inte att jag ville ge honom den så jag kallade på Fuji så han skulle hjälpa mig och då började han tugga på tidningen istället! Jag försökte säga till honom att sluta och när han äntligen gick därifrån så kom Marica och såg mig ligga i min korg bland en massa tidningspapper överallt...
Marica hade inte märkt att Fuji gått från rummet så de trodde såklart att det var jag som hade bitit sönder tidningen men jag LOVAR att det inte var jag *blinkar med ögonen*...
(Att jag sen råkade dra ner tidningen igen när Per lagt tillbaka den hör inte till saken...)
// Loffe

KOLLA IN VÅR HEMSIDA! MARICA HAR LAGT IN NYA BILDER PÅ OSS!




Grattis Farmor Conny på födelsedagen :)

Ett stort grattis till Pers mamma/Marica & Malins Farmor/Åsas svärmor Conny som fyller år idag!

Ikväll ska vi köra och hälsa på och gratulera henne ordentligt.

/ Fuji & Loffe

Åkt bil

  Jag och Marica har varit i Malmö idag och hälsat på på hennes gamla jobb. Det var andra gången som jag var där. Det var ganska läskigt för det körde en massa truckar omkring som jag hörde men inte såg..
Så först åkte vi bil dit, körde vi en bit bil till och sen åkte vi hemåt. Marica köpte nämligen mer tyg till vårt buröverdrag och dragkedjor till den.

Jag tyckte det var jättekul och vara iväg med Marica men det var kul att komma hem igen till Loffe och Gizmo och de blev jätteglada att se mig igen :)

Nu ligger jag och sover och tar igen mig, det där med att åka bil så långt, är faktiskt väldigt tröttsamt!

// Fuji


RSS 2.0