Månadsdag!

   Idag blir jag 11 månader och Loffe blir 9 månader! Grattis till oss!
Tiden går så otroligt fort, tycker inte det är så längesen jag flyttade hit här. Nästa månad blir jag ett år minsann! Då får jag säkert något fint, så bra som jag har skött mig på sistone :)

//Fuji


Fuji 11 månader


Loffe 9 månader

Internationell Utställning i Hässleholm

Igår var vi på den Internationella utställningen i Hässleholm med Fuji, och Loffe som sällskap. Det gick både bra och dåligt... Han fick bra kritik förutom att han ska lägga på sig, alltså äta mer. Och så åkte han ut med en tvåa i kvalitet :( Domaren delade ut en del tvåor under dan så hon kanske var en sån som delade ut många tvåor? 
   Fast att det var väldigt blött och lite lerigt i ringen så var Fuji jätteduktig i ringen och stod så fint när jag visade honom framför domaren. En bra sak var att domaren tog god tid på sig att bedöma hundarna. 


   Efter att jag fått ställa Mona-Lisas Tage i Stehag och det gick så bra fick jag även göra det idag och det gick bra även denna gången för honom. Han fick en etta i kvalitet och ett HP och blev sedan 4a i klassen av typ 10 st! Det är så himla kul att ställa ut honom för han är så duktig på det och det lär jag mig en massa på :)

   Vi stannade kvar på utställningen tills cockrarna var färdiga, ca 16.00. Jag slumrade till på vägen hem och både jag och mamma var jättetrötta efter en heldag i Hässleholm. Vädret var lte småkallt emellanåt och solen tittade fram några gånger.
   Båda hundarna var jättetrötta när vi kom hem och somnade gott nästan direkt.

Håll koll på hemsidan så hamnar det bilder där ifrån utställningen
// Marica

Utställning i Landskrona

Då har vi varit på utställning i Landskrona och det gick jättebra! Fuji böev BIR och fick ett förstapris och ett HP! Han var dessutom jätteduktig i ringen denna gången också. Vi hade sällskap av Anna och hennes Shiba Chiro och Karola med sina två hundar Bella och Troja. Båda ställde också ut och vi hade en jätterolig dag :) Bilder och kritiken finns på hundarnas hemsida :) //Marica

Utställning i Stehag

  Ja, då har vi varit iväg på hundutställning igen, denna gången var faktiskt Loffe också med men som publik. Vädret var med oss ända tills det var dags för finalerna. Då började regnet ösa ner en stund och lagom till att vi körde hem slutade det.
   Fuji var superduktig i ringen och det märks att träningen gett resultat! Han blev 3 av 4 i klassen och det är vi jättenöjda med. Han behövde lägga på sig mer och det jobbar vi verkligen på... Kritiken finns att läsa på hemsidan om en liten stund. Håller även på att lägga in bilder från dagen så de kommer också att ligga där om en stund.
   Jag fick även hjälpa till att visa en vuxen cocker hane till Mona-Lisa eftersom hennes två hundar gick i samma klass. Det var jättekul att ställa honom för han var så duktig och van vid att ställas ut. Han blev 2 i klassen av typ 8 stycken och Mona-Lisas andra hund vann klassen och blev sedan BIR och BIS-3! Jätterolig och stort grattis till dig igen!

   Mamma vill flika in att förutom ovanstående så var det en vääääldigt kall dag i blåsten och vi hade en trevlig domare och trevligt sällskap i Ylva, Jessie, Sixten och Scorpio. Scorpio blev BIR men åkte ut i finalen sen.

//Marica



RSS 2.0