Tiden går fort!

Tittade precis i bloggen och insåg att det var i slutet av maj som bloggen updaterades sist! Det går alldeles för fort...

Men nog har det hunnits med en del sen sist! Marica har flyttat till skåne igen, Loffe har blivit viltspårschampion (Fuji missade på sista provet), vi har börjat en Jaktkurs på Revingehed och ska nästa vecka börja en Agilitykurs!

Utställningar för Fujis del har vi lagt helt och hållet på hyllan nu... Fuji och Loffe bråkar igen och det är Fuji som är den största orsaken till det. Så på torsdag ska han också kastreras så får vi se om det kan bli någon ordning här hemma så vi kan leva ett normalt liv någon gång!
Som vi pratat med många om så kan man göra så mycket mer med hundarna än bara utställning, men det är det som vi köpte hundarna för och nu kan vi inte ställa ut någon av dem. Det är jättetråkigt men nu får vi göra det bästa av situationen. De tycker båda om att spåra och apportera så det håller vi på med nu och nästa vecka börjar agilitykursen som Fuji missar första gången på eftersom han ska kastreras. Men det ska bli kul att komma igång med det för vi har väntat hela våren och sommaren på att få plats på en kurs.

Lite tråkiga nyheter blev det, men vi ser fram emot hösten med nya tag och med en målbild om att detta nu SKA bli bra!

// Marica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0