Nu är det gjort...

Vi åkte hemifrån vid 8-tiden i morse och lämnade Fuji på Erikslust veterinärklinik i Malmö. Sen körde jag och mamma till Mobilia och åt frukost i väntan på att få hämta honom igen. Runt 11 ringde en djursjukvårdare från kliniken och sa att han vaknat och kunde hämtas strax innan 12.
När vi kom dit så möttes vi av en väldigt trött Fuji men som ändå, såklart, skulle vifta på svansen och bli överlycklig när han såg oss :) Han låg hos mig i baksätet på en filt hela vägen hem och snarkade så trött var han allt! Vi stannade till på center syd i Löddeköpinge och hämtade ut hans smärtstillande som han ska ha imorgon ifall han verkar ha ont.
Hemma igen och han slocknade bums i sin bädd där han legat i snart två timmar och sovit. Det lär han nog göra resten av dagen.

Hjälp oss att hålla en tumme för att det ska lösa sig nu mellan hundarna! Kastreringen tillsammans med de tipsen vi fick ifrån Kitty i tisdags. Vi vill verkligen få detta bra nu och kommer lägga ner vår själ i det, vi älskar trots allt våra hundar väldigt, väldigt mycket <3

Jag håller underrättade om hur det går.
// Marica



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0