Lite nytt

I helgen var vi i Lidköping och ställde ut Fuji tillsammans med Mia från kennel Oakbeach och Mona-Lisa. Det gick inte så bra för Fuji, han fick "Good" av domaren... Fuji har ätit sämre och sämre på sistone och om man en vecka skulle lyckas att få i honom all mat han behöver och kanske lite till, så äter han sämre veckan efter. Då går han inte upp i vikt och lägger på sig tyvärr. Det känns meningslöst att locka och byta mat hela tiden för det funkar inte ändå på honom... HOPPAS att detta är en övergångsperiod och att han hittar aptitet snart! Han är snart 2 år och har inte utvecklats så mycket i kroppen de senaste månaderna så hoppas att det finns hopp för honom fortfarande.
Helgen var i vilket fall som helst mycket trevlig och solen lös på oss hela helgen :)
Bilder från helgen finns nu på hemsidan!

Loffe är en liten otursfågel och åt knappt något på hela helgen, medan han bodde hos Malin lördag till söndag och sen i slutet av veckan. Det är inte likt honom för han brukar vara ett matvrak så vi åkte till Veterinär Erik på måndagen med honom. Och visst var det något som var fel! Han hade ont i halsen den lille stackaren. Han fick medicin och mår nu mycket bättre, han äter sin mat och är mycket piggare. Så skönt att han blivit bättre snabbt. Både för honom och oss, det är aldrig kul när djuren mår dåligt...

marsvinsfronten finns det fortfarande 3 ungar till salu så är in intresserade av dem hör gärna av er.

Hos Pers fåglar har det hänt grejer minsann! 4 stycken Nymfkakadue ungar har kläckts av de duktiga föräldrarna Hilma och Hans-Hubert. Jag tror att de också kommer bli till salu så vill ni har fåglar i sommar hör av er. Bilder på dem kommer!

Annars är det rätt så lugnt hemma. I helgen är det utställning i Lomma, men eftersom Fuji har blivit så smal så är det ingen mening med att ställa ut honom. Vi satsar på Hässlehom den 22 maj och Hasslarp helgen efter istället.

Njut nu av sommarvärmen, det gör vi!

// Djuren i Asmundtorp
/Marica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0