Senaste

Som ni ser så har jag lagt in en massa nya bilder både ifrån hösten och vintern. Tiden går otroligt fort och man inser att det är ett bra tag sen man uppdaterade både bloggen och hemsidan! Men nu är hemsidan aktuell och bloggen ska vi skärpa oss med!

Vi var på utställning i Slöinge den 20/11 med Fuji och han blev både BIR, fick HP och BIG-4! En riktigt rolig utställning där Fuji travade i ringen som att han aldrig gjort annat. Man kan ju inte vara annat än stolt över honom :) Egentligen skulle vi åkt på utställning dagen efter också men det var så fruktansvärt kallt i ridhuset att vi inte tinade förrän sent på kvällen! Så vi stannade hemma istället och mös med hundarna :)
Bilder har vi lagt in en massa och det är bara att klicka runt. Jag har gjort om vår galleri-sida helt och undrar vad ni tycker om den? Är den bättre så som den är eller var det bättre på förra hemsidan?
(På den förra låg albumen i en lista med text där det stod vad albumet innehöll bara.)

Nästa grej är att jag gjort minnes sidor till våra hundar som inte finns längre. Tyckte de blev jättefins så titta gärna in där.

Det största som hänt sen sist är att vi var i Göteborg förra helgen på MyDog! Jag var där förra året och tittade bara och har längtat sen dess att få själv ställa ut där. Så det gjorde vi! Fuji var precis som förra utställningen jätteduktig i ringen och tyckte att det var toppen. Men sen utställningen i Slöinge har Fuji ätit färskfoder för att gå upp i vikt, HELT utan resultat kan man lugnt säga. Han har snarare gått ner i vikt tyvärr. Så han fick en tvåa mycket för att han är för smal. Men han är ju bara 1 ½ år så han har tid på sig att utvecklas fortfarande, vilket vi hoppas på. Kritiken finns på utställningar-sidan och bilder på galleriet om ni vill se :) Vi filmade också och jag ska försöka komma på hur man lägger ut videos i bloggen och på hemsidan så ni kan få se.
Förutom utställningen på MyDog finns det en massa att shoppa och få provpåsar på foder bland annat. Så vi gjorde det också. Fuji var med oss när vi gick bland de olika stånden. Han hade ögonen på oss och följde efter oss. Tills det var någon som stannade och beundrade honom och frågade om de fick klappa honom, vilket de fick. Och då blev han så glad och charmade nog alla som hälsade på honom! Speciellt tre småflickor som blev helt förtjusta när Fuji la sig på rygg mellan dem för att bli kliad på magen... En mycket go hund är han, vår Fuji <3
Pappa var också med under dagen och blev mycket positivt överraskad av hur duktig Fuji faktiskt kunde vara i ringen. Sist pappa såg honom visa sig i ringen var i Jönköping, när Fuji helt plötsligt inte visste hur man skulle göra i en utställningsring!

Jag har annars varit hemma mellan 22/12-10/1 och har myst så mycket det bara har gått med hundarna. Vilket jag tror de har uppskattat lika mycket som jag :) Det är alltid lika jobbigt att lämna dem, men de finns ju alltid kvar när man kommer tillbaka som tur är.

Vi har planerat lite smått vilka utställningar vi ska åka till iår och de kommer trilla in på Utställnings-sidan allt efter som. Nu har vi anmält till Malmö internationella den 19-20 mars och även Gryttinge inof den 5/3 så ska ni också dit ses vi säkert :)

Det blev väldigt mycket nu på en gång men så blir det när man inte har skrivit på ett tag. Ska bli bättre på det!

// Marica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0