Utställning i Stehag

  Ja, då har vi varit iväg på hundutställning igen, denna gången var faktiskt Loffe också med men som publik. Vädret var med oss ända tills det var dags för finalerna. Då började regnet ösa ner en stund och lagom till att vi körde hem slutade det.
   Fuji var superduktig i ringen och det märks att träningen gett resultat! Han blev 3 av 4 i klassen och det är vi jättenöjda med. Han behövde lägga på sig mer och det jobbar vi verkligen på... Kritiken finns att läsa på hemsidan om en liten stund. Håller även på att lägga in bilder från dagen så de kommer också att ligga där om en stund.
   Jag fick även hjälpa till att visa en vuxen cocker hane till Mona-Lisa eftersom hennes två hundar gick i samma klass. Det var jättekul att ställa honom för han var så duktig och van vid att ställas ut. Han blev 2 i klassen av typ 8 stycken och Mona-Lisas andra hund vann klassen och blev sedan BIR och BIS-3! Jätterolig och stort grattis till dig igen!

   Mamma vill flika in att förutom ovanstående så var det en vääääldigt kall dag i blåsten och vi hade en trevlig domare och trevligt sällskap i Ylva, Jessie, Sixten och Scorpio. Scorpio blev BIR men åkte ut i finalen sen.

//Marica



Kommentarer
Postat av: Towe Ottosson

HejHej Marica!

Hoppas att allt är väl!

Har skaffat blogg till Ricco!

Vi träffades i Stehag när du sprang med Fuji och Monas Tage!

Hoppas att allt är väl!

Vi ses väl i Hässleholm imorgon?

Kram Ricco & Towe

2010-05-22 @ 06:23:03
URL: http://cockettsriccardo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0