Tomt...

   Det är ett konstigt tomrum här hemma efter Gizmo... Han har funnits här så länge så det tar ett tag innan man vänjer sig vid att han inte finns här mer. Man börjar mer och mer acceptera att det är som det är och att det var rätt beslut som man fattade. Tror att han har haft det jobbigt ett tag men man har inte velat inse att han såg och hörde så dåligt som han gjorde.
   Vi var och ögonlyste honom i september förra året så det var 7 månader efter att veterinären då sagt att det skulle ta mellan 6-12 mån innan han blev helt blind. Så det stämde ganska så bra.

   Loffe har fått bli av med all sin valpull och börjar likna en mer vuxen cocker nu. Han såg lite rolig ut innan. bilder kommer på "förvandlingen".... Ska börja med Fuji också eftersom det är dags för utställning igen nästa helg i Stehag.
   Måste säga att sobel-päls är helt otrolig! SÅ lättskött och igår när jag drog med coatking-verktyget genom Fujis päls så kom det inte någon underull alls på den! Nackdelen är att den inte växer så fort som man egentligen skulle velat eftersom vi ställer ut honom, men man kan inte få allt, eller hur? 

   Utställningar som vi planerar att åka till och som vi anmält till
1 maj - Stehag
13 maj - Landskrona
23 maj - Hässleholm
20 juni - Elmia, Jönköping

Hoppas vi ses därute :)

// Marica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0