Gizmo är hos Frazze nu...

   Gizmo har sedan en tid tillbaka fått sämre o sämre syn och hörsel och allt detta har gjort honom mycket förvirrad och han gick på saker och visste inte var han var. Mitt i natten stod han ofta o skällde för att han inte visste var han var någonstands i huset.
   Och i morse så gick han på allt när vi skulle gå ut och kissa på morgonen och hittade dessutom inte in i huset igen, dörren. Så Marica kände att det var dags för honom att få somna in och åka till hundhimlen... 
   Vi fick tid hos veterinären klockan 20 så hela dan har gått åt att mysa och rå om Gizmo en massa extra. Marica och Malin var nere vid dammen och han fick springa lös där i sin egen takt och de fotade honom lite. Vi har varit mycket ute i trädgården och sprungit och busat och myst i solen. Gizmo har en lite udda sak som han gillar, nämligen att åka rullebör(skottkärra) så givetvis fick han uppleva det också en sista gång.
   De sista timmarna innan det var dags så låg Marica och Gizmo på hennes rum och mös och hade det gott.
De åkte iväg och han somnade in lugnt hos Vet. Erik på hans klinik som han har hemma.

   Han fick ett värdigt slut och han kunde inte haft en finare sista dag i sitt liv. Han har förgyllt Maricas liv med en massa fina stunder och påhitt. Alla kurser som de gått ihop och alla träningar och lite tävlingar. Han var en mycket speciell och älskvärd hund. Och jag tror att alla som träffat honom kommer ihåg honom. Han tyckte om alla, supersnäll och bra med andra hundar, lättlärd och älskade att lära sig nya saker, ALLT för att få godis :)






(Bilderna är tagna idag)

Vila i frid Gizmo <3

// Marica & Fuji

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0